Політика конфіденційності

Дякуємо Вам за відвідування сайту www.vikshir.com.

Ми піклуємось про конфіденційні данні своїх клієнтів. Наші клієнти дуже важливі для нас, ми прагнемо до того, щоб у Вас залишалось тільки найтепліші враження від відвідування сайту, якими Ви з радістю зможете поділитись зі своїми друзями та родичами. Ми вважаємо своїм обов'язком поважати та оберігати персональні дані своїх клієнтів. Наведена нижче інформація призначена для роз'яснення того, які дані ми збираємо, навіщо ми це робимо і як ми будемо їх використовувати.

Справжня Політика в області персональних даних і конфіденційності персональної інформації (далі Політика) діє відносно всієї інформації, яка міститься на сайті в мережі Інтернет за адресою: www.vikshir.com (далі Сайт), яку відвідувачі, інші користувачі сайту можуть отримати про Користувача під час використання Сайту, його сервісів, програм і продуктів.

Відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» No2297-VI від 1 червня 2010 року, користувач підтверджує свою згоду на добровільну передачу та обробку його персональних даних інтернет-магазином "ВІКШИР", з метою виконання його замовлень. Користувач дозволяє інтернет-магазину "ВІКШИР" передавати його персональні дані третім особам (службам доставки або комерційним партнерам) для реалізації його замовлень.

Користувач дозволяє використання його персональних даних для отримання рекламних та спеціальних пропозицій, а також розміщення його персональних даних до бази даних на необмежену в часі зберігання. Користувачі мають право на зміну або видалення їх персональних даних з бази даних інтернет-магазину "ВІКШИР", в разі їх звернення до відповідальних осіб, згідно контактної інформації на сайті. Ми завжди готові відповісти на всі Ваші запитання, що виникають щодо нашої Політики Конфіденційності. Якщо у Вас є бажання поговорити зі службою підтримки клієнтів, будь ласка, зв'яжіться з нами за телефонами, вказаними на сайті.

ВІКШИР залишає за собою право оновлювати та доповнювати пункти в Політиці конфіденційності. Користування послугами нашого сайту Ви даєте Вашу згоду та погоджуєтесь з умовами нашої Політики конфіденційності, включаючи всі зміни в ній і коригування. Ми можемо створити додаткові правила і поновлення щодо можливостей, функціональності, пропозицій, подій та інших аспектів нашої діяльності.

Збір та використання інформації

Ви можете переглядати наш веб-сайт, не повідомляючи нам, хто ви і не розкриваючи жодної особистої інформації про себе. У будь-який час Ви можете надати свої особисті дані. Ми отримуємо і зберігаємо Вашу особисту інформацію, будь то в письмовій або в усній формі, яку Ви надаєте нам через наш веб-сайт, електронну пошту, по телефону і т.д. Особистою інформацією є дані, які можна використовувати для встановлення особи людини або для зв'язку з ним, включаючи, але не обмежуючись такими даними, як прізвище, ім'я, по батькові, місце проживання, або будь-який інший фізичний адрес або адрес електронної пошти. На додаток до Вашої контактної інформації, ми можемо зберігати інформацію про Ваші покупки, адрес для виставлення рахунку, адрес доставки, стать, рід занять, день народження, сімейний стан, інтереси, номер телефону або іншу контактну інформацію і дані кредитної картки. Ми можемо об'єднувати інформацію, яку Ви надаєте нам протягом довгого часу, і ми можемо поєднувати таку інформацію з інформацією, яка знаходиться у відкритому доступі, отриманої за допомогою збору даних пристроїв, а також інформацію, яку ми отримуємо від наших партнерів, філій та інших третіх осіб.

Ми можемо використовувати Ваші особисті дані та інформацію, яку ми отримуємо від Вас для: 
- забезпечення процесу Ваших покупок та забезпечення запитуваних Вами послуг;
- підтвердження і відстеження Вашого замовлення; 
- відповіді на Ваші питання та запити;
- відстеження власних помилок; 
- попередження і виявлення шахрайства або зловживання;
- поліпшення нашого сайту, послуг, продуктів, маркетингових та рекламних заходів, рівня сервісу;
- визначення Ваших побажань.

Ми можемо передавати Вашу особисту інформацію партнерам в наступних випадках:
- при наданні послуг. Ми користуємося послугами третіх осіб для виконання певних операцій від нашого імені, в тому числі: з транспортування, обробки платежів, зберігання даних / управління, веб-хостингу, веб-аналітиці, виробництва, складання, маркетингу, розсилці, відправлення по електронній пошті і т. Для надання подібних послуг надається тільки та особиста інформація, яка необхідна для виконання цих функцій. Третім особам не надається право на використання особистої інформації для будь-яких інших цілей, окрім тих, що вказані ВІКШИР.
- Ми можемо, і Ви дозволяєте нам використовувати і розкривати будь-яку інформацію, в тому числі особисту інформацію, з метою розслідування, запобігання або прийняття заходів проти незаконних дій, підозр у шахрайстві, а так же потенційної загрози фізичної безпеки Користувача, якщо інше не передбачено Законом, іншим компаніям і організаціям, для захисту від будь-яких протиправних дій;
- при реорганізації бізнесу. Ваша особиста інформація може бути розкрита як частина будь-якого злиття, продажу активів компанії або придбання.

В процесі роботи ми можемо використовувати неперсоналізовану інформацію шляхом виключення одного з пунктів (наприклад, вашого імені), що робить інформацію особистого характеру про Вас позбавленої ідентифікації. Ми можемо використовувати ці записи для внутрішніх цілей, таких як аналіз моделей функціонування сайту з метою поліпшення наших послуг, і ми також залишаємо за собою право використовувати та розкривати будь-яку інформацію таких записів на власний розсуд.

ВІКШИР цінує Ваші коментарі, відгуки, характеристики, тощо, які допомагають нам поліпшити наш веб-сайт, продукти і послуги. Погоджуючись з правилами Політики Конфіденційності, Ви передаєте нам свої права на можливе використання Ваших відгуків і коментарів в комерційних цілях.

Інше використання Ваших персональних даних

IP-адрес. Коли Ви відвідуєте наш сайт, ВІКШИР зберігає Ваш IP адрес, щоб діагностувати проблеми сервера, керувати сайтом і налаштовувати роботу сайту, аналізувати тенденції, структуру трафіку, збирати демографічну інформацію для аналогічного використання, а також відстежувати дату і тривалість кожної сесії на нашому сайті. Ваш IP-адрес також може бути використаний в поєднанні з Вашою персональною інформацією для запобігання шахрайства або зловживання, поліпшення роботи сайту, обслуговування клієнтів, якості продукції і рекламних акцій, розуміння Ваших бажань, моделей використання сайту і інтересів.

Ми можемо дозволити третім сторонам використовувати cookies, web beacons і інші технології моніторингу для збору інформації про використання веб-сайту або для аналітики проведених рекламних компаній, які з'являються на веб-сайті.

Діти до 14 років

ВІКШИР не зберігає особисту інформацію дітей в віці до 14 років. Якщо ми дізнаємося, що ми отримали особисту інформацію від дитини у віці до 14 років, ми видалимо ці дані з наших систем.

Наш сайт може містити посилання на інші веб-сайти, які знаходяться поза нашим контролем і не підпадають під нашу політику конфіденційності. Ми рекомендуємо Вам ознайомитися з політикою конфіденційності, передбаченої на цих сайтах. 

ВІКШИР прагне до захисту особистої інформації, якою Ви ділитеся з нами. Ми використовуємо різні комбінації технологій безпеки, процедур і організаційних заходів, щоб допомогти захистити Ваші особисті дані від несанкціонованого доступу, використання або розкриття. У той же час як би ми не прагнули захистити Вашу особисту інформацію, при отриманні нами даних, ніяка передача даних через Інтернет або будь-яку іншу мережу загального користування не може бути на 100% забезпечена.

У разі, якщо Ви не згодні із розділом Політикою конфіденційності не користуйтеся цим сайтом.

Завантаження коментарів... Коментар буде оновлено пізніше 00:00.

Напишіть ваше запитання або коментар ...
символи вліво.
Ви гість
або розмістити в якості гостя